breadcrumbs_revolution_theme

Класифікація кришок


1-й клас - герметичні кришки (волого-повітронепроникні):

властивості:

• Водонепроникність

• Герметична: вироби можуть транспортуватися і зберігатися в холодильнику в різних положеннях, при цьому рідина не протікає

• Низьке вологопоглинання, завдяки якому продукти довго зберігаються

• Кришки є «індикатором якості» продукту

• Продукти набувають незвичайний смак, вони «дозрівають» під цією кришкою


Номери частин, в яких дані кришки використовуються:

Код А. Набір круглих Компактус (А 75), Компактус круглий (А 79)

Код Б. Миски-матрьошки (Б 01), Максиміліан 7,5 л (Б 04), Замесочное блюдо 3л (Б 11),

Сервіровочні чашки (Б 15), Хіт-парад (Б 26, 27, 28), «Міні-макс» (Б 36, Б 37, Б 38), Чаша «Модерн» (Б 30, Б 32, Б 33).

Код В. Столовий набір «Малюк» (В 64), все Чаші «Елегантність» (В 120, 121, 122, 123)

Код Г. Міксер-квік (Г 10), Форма для желе «Кільце» (Г 20), Набір закусочних стаканчиків (Г 68), Карусель для салату (Г 71) - кришки з опуклістю в центрі.

Код І. Тарілочки Чарівність (І 02) 4 шт. по 400 мл, Склянки Чарівність (І 17), Чаші Чарівність (І 31), Чаша з друшляком (І 32).


Можна зберігати:

• Сир, солодка сиркова (сирна) маса, яка в цих ємностях «дозріває» і стає надзвичайно смачною.

• Різноманітні салати (Олів'є, салат з крабових паличок і т. Д.)

• Добре маринується шашлик, риба. Можна замаринувати шашлик, використовуючи Замесочное блюдо (Б 11) або Максиміліан (Б 04), причому він буде готовий вже через 3-4 години, а не через 12, як в емальованому посуді.

• М'ясний і рибний фарш (навіть з додаванням яєць, хліба, спецій, цибулі і чнснока)

• Солоні і мариновані огірки, помідори, гриби.

• Квашена капуста. Можна не тільки зберігати, але й квасити, використовуючи Замесочное блюдо 3 л (Б 11) або Максиміліан 7,5 л (Б 04). Після того, як Ви герметично закриєте кришку і помістіть ємність в холодне місце, Ваша капуста буде все краще і краще з кожним днем!

• Фрукти і ягоди з цукром.

• чищені ріпчасту цибулю прекрасно зберігається протягом довгих місяців, при цьому холодильник не пропахне запахом цибулі.

• Якщо Ви купили малину, вишню або інші ягоди з жучками, не поспішайте заливати їх солоною водою, адже якість продукту від цього погіршується. Перекладіть ягоди в ємність з кришкою 1-го класу, закрийте кришку, випустіть «шепіт». Через 1-2 години все жучки зберуться на кришці, просто струсіть їх!


Не можна зберігати:

Сир, ковбаса (варена і копчена), сосиски, копченості, хліб.

Ці продукти повинні «дихати», а герметична кришка «дихати» не дозволяє.


2-клас - кришки, що запобігають проливання:

властивості:

• Низьке вологопоглинання, завдяки чому продукти довго зберігаються

• Вироби з рідинами використовувати тільки в вертикальному положенні


Типи виробів, в яких дані кришки використовуються:

Контейнери з кришками «в один дотик», ємності з кришками:

Свіжість-експрес (Б 21), Велика фляжка (В 01), Великий міксер (Г 11).


Можна зберігати:

Солоні огірки, гриби (без гніту) - не чорніє верхній шар, квашена капуста.

Чудово зберігається сметана. Лимони, в тому числі, нарізані кружечками - з цукром і без нього. Варення, мед, ягоди з цукром. Часник - часточками або роздавлений.


3-й клас кришок - кришки для зберігання:

властивості:

• Обмін повітря помірний. Влагопроніцаемие.

• Продукти зберігаються досить довго.

• Транспортувати тільки у вертикальному положенні.


Номери частин, в яких дані кришки використовуються:

Код А. Складові лотки (А 19, А 20, А 21, А22), Контейнери Елегант з віконцем (А 34, А 35), Супер-зірка (А 84), Прямокутні і овальні Компактус (все, крім (А 75) і (А 79)), Контейнери «Розумний холодильник»

Код В. Сервировочная колекція: Делікатесніца (В 30), Страви (В 06, В 07), Висока блюдо (В 35), Чаші (В 22, В 23, В 24)

Код Г. Двошарове Замесочное блюдо (Г 16), Ємності для змішування (Г 36, Г 37)

Код Е. Всі охолоджуючі лотки


Можна зберігати:

Сипучі. Ковбаса, сир, м'ясна, сирна або ковбасна нарізки. Готові страви: котлети, готове м'ясо, рибу, птицю і т.п. Бісквіти, печиво. Свіжі гриби, кабачки, зелений салат, морква, цвітна капуста. Горіхи. Сире м'ясо, риба, птиця (але не мити, тому що волога в контейнері сприяє загнивання даних продуктів).


4-й клас - захисні кришки (від пилу, вологи)

• Кришка тільки прикриває виріб

Типи виробів, в яких дані кришки використовуються:

Лакомка (А 02), Шеф-кухар (В 19), Термо-сервірователь (В 37), Овальний Глечик «Прелюдія» (В 78), Глечик Чарівність (І 10), Хлібниці, Маслянки, Кондитери, Овальний Мікроплюс (М 04 ) на 1,5 л - синя кришка, Глечик Мікроплюс, 1 л (М03), Контейнер для яєць.


Можна зберігати:

Хліб добре зберігається тільки в цих ємностях. Сир можна зберігати в ємностях із кришками 3-го і 4-го класу, але краще - в ємностях з 4-х класом кришок.